BPM

BPM skaber løsninger. Overskuelige løsninger, som har til formål at hjælpe vore kunder med digitaliseringen. Det er første skridt hen imod en øget digitalisering af arbejdsprocesser.

Ved hjælp af anerkendte værktøjer, skaber vi det fornødne overblik. Vi hjælper jer med at kortlægge jeres forretningsprocesser. Kortlægningen gør det nemt at konstatere, om der er nogle processer, som har udviklet sig uhensigtsmæssigt. Er virksomheden udsat for "disruptive innovation" fra andre spillere på markedet? Eller er der nogle gevinster, som måske er overset, fordi digitaliseringen giver nye måder at gøre tingene på?

En stærk business case

BPM og en kortlægning af processerne vil give et godt udgangspunkt for etablering af en business cases. Den kan fungere som beslutningsgrundlag, fordi den hurtigt vil give den nødvendige indsigt. Vi kan kortlægge jeres kunderejse på tværs af siloerne. På den baggrund kan der fremlægges en business case i klart sprog.

Dette sker i form af et dokument, som beskiver både risici og de økonomiske konsekvenser. Og det er muligt at følge processen før og efter at ændringen er foretaget, hvilket giver en øget tryghed for beslutningstagerne.

Det er nemt. Og det er overskueligt. Og I behøver ikke installere noget hos Jer selv. Det hele kan klares i skyen.