IBM Business Process Manager

IBM Business Process Manager giver mulighed for justering af arbejdsgange

IBM Business Process Manager (BPM) skaber mulighed for hurtige tilpasninger. Virksomheder lever i dag i en verden, som ændrer sig hurtigere end nogensinde. For at forblive konkurrencedygtige, må virksomheder forandre sig hurtigt. Og offentlige virksomheder, er under et konstant pres for at effektivisere. 

I dag er det et krav, at organisationen kan forandre sig hurtigt. Det presser organisationen, som måske allerede er overbelastet. Og måske har begrænsede budgetter. Det er under de forhold, at BPM kan hjælpe. Fordi det er muligt, at levere forandringer af processer hurtigt og løbende. Det sker i små skridt af gangen, så det er kontrolleret. Medarbejderne kan følge med. Samtidig får man også "end-to-end" synlighed af sine processer. 

Med moderne Cloud-løsninger, er det idag nemt at komme igang med BPM. Man kan starte småt med nogle "quick wins" og så gå videre derfra. Se mere om IBM BPM her.

Bluesight er partner med IBM og vi kan hjælpe dig

Vil man arbejde dynamisk med sine arbejdsgange, er første skridt at få kortlagt eksisterende processer. En discovery workshop kan afdække områder, som er uhensigtsmæssige. Herefter designes nogle bedre forretningsprocesser. Bluesight kan hjælpe med at kortlægge processer i Blueworks Live. Har man tidligere benyttet andre værktøjer,  kan disse processer eksporteres til IBM business process manager. De kræver blot, at BPMN 2.0 standarden er overholdt.

Uhensigtsmæssige processer re-designes.. Dermed opnås en gevinstrealisering. BPM har den store fordel, at løsningen gør brug af eksisterende IT-systemer. Forretningen og IT bindes sammen. Ring 8230 3800 for yderligere information.