Overblik skabes hurtigt med moderne værktøjer som Blueworks-Live

Få et hurtigt overblik med Blueworks Live fra IBM

Overblik skabes hurtigt med moderne værktøjer som Blueworks-Live. I mange organisationer er det svært nok at få overblik over processerne som de allerede er. Mange arbejdesopgaver varetages i dag ved hjælp af fagsystemer i de respektive afdelinger. Herved opstår den såkaldte silotænkning, idet det er svært at dele information på tværs af afdelinger. Det er et stort problem, især i større organisationer, fordi kravene til at omstille sig hurtigt er meget høje i dag. Og hvis man så samtidig er underlagt store krav om oprettelse af standarder og regulativer - som for eksempel kommunerne - kan det det være en næsten uoverstigelig opgave, at skulle igang med at ændre sine arbejdsgange. Det derfor fristende “bare” at køre videre og håbe det bedste. Problemet er bare, at omverdenen ikke står stille, men tvært imod presser mere og mere på.

For de fleste organisationer, er en af de helt store forhindringer, at der mangler overblik over de eksisterende arbejdsgange. Man ved godt hvad der tastes ind i de enkelte systemer og hvilke rapporter som der trækkes. Men hvordan ser workflowet egentligt ud? Hvad ligger i e-mail, hvad er der af dobbelt indtastninger og hvor er der flaskehalse. Det er de færrest større organisationer, der har det fulde overblik. Og det gør det svært at omstille sig og der kan gemme sig store unødvendige omkostninger i forældede arbejdsgange. 

 

Bluesight er business partner med IBM og kan hjælpe dig

Tidligere var det en ret omfattende opgave, at skabe det nødvendige overblik, fordi man ikke havde de tiltrækkelige værktøjer. De færreste ledere har nok svært ved lige at se en masse møder, tegninger på withboards og uåbnede mapper med processer for sig. 

Blueworks Live fra IBM er et eminent værktøj til at tilvejebringe et overblik over de eksistrende arbejdsgange. Der kan let skabes et kort som gør ens processer synlige. Det vil give en en god forståelse af, hvordan de forskellige sammenhænge ser ud i de eksisterede processer.

Man kan selv gå ind på ibm.com/smarterprocess og afprøve værktøjet. Det er en ren cloudløsning og derfor  kræves ikke andet end en webbrowser. 

Som leder, ønsker man dog ofte assistance til at facilitere processen. I hvert fald i starten. Bluesight kan tilbyde en pakke som får jer hurtig igang med at få kortlagt processerne, finde quick wins samt motivere medarbejderne til at arbejde med Blueworks Live.