Analyser i øjenhøjde

Ad-hoc analyser
Fleksibilitet og nærvær hos kunden
Gennemskuelige priser og struktur
Større projekter sammen med IBMLøsninger baseret på skyen

Adgang til enorm datakraft
Løsninger der kan skaleres
Fleksibilitet og prisbillig
Start småt i cloud - prøv pilot

Uddannelse og kurser

Cognos Analytics kurser
Kurser i dashboard og rapporter
Dokumentation i skyen eller MS format
Værktøjer og træning, så du selv kan køre videre


 


 

Analyser - store og små - eksplorative og prædiktive

Begynd at få indsigt ud af dine mange data. Vi kan assistere med dit analyse arbejde på mange fronter.

Implementering af cloudbaserede analyseværktøjer
Cloud og andre forhold, skaber i disse år en demokratisering af dataanalyse. Vi kan sætte din afdeling op til bruge analyse af data proaktivt i din virksomhed. Eksempelvis implementering af Congos Analytics eller SAS

Adhoc Analyser og dashboard
Har du et projekt, hvor du har behov for at analyseret et datasæt - for eksempel indkøbsdata - kan vi gøre det på ad hoc basis. Det kan være med et eksplorativt udgangspunkt eller vi kan gøre det med en prædiktiv vinkel. Naturligvis inklusiv datavask


 

Dine mange data kan give nye indsigter

Explorative Analytics
At datamængderne eksploderer er en kendt sag. Dine konkurrenter er allerede begyndt at høste de store indsigter i den enorme datamængde. AI og nem adgang til computerkraft gør det nemt at opnå disse indsigter. Om det er indkøbsdata, marketingdata eller noget helt tredie, så kan der ligge store indsigter gemt.

"What drives"
Hvad driver hvilke sammenhænge, er et eksempel på en funktion som er muliggjort via AI. Automatisk kan en række sammenhænge analyseres og der stilles forslag til yderlige udforskning.

Kontakt os for en nærmere dialog.


 

Bestil din Analytics Starter Kit allerede i dag

Ikke alle organisationer har den nødvendige opsætning eller viden til umiddelbart at tage de nye AI værktøjer i skyen i brug til sit analysearbejde. Det gab er ikke nødvendigvis større end vi kan hjælpe dig hurtigt i gang med vort starter kit.

Vi finder sammen en usecase og udarbejder den første analyse sammen. Herefter går du selv videre, eventuelt med support fra os.


 

RPA - implementering og support

Styr på processerne før og efter robotten. Det er vigtigt i forbindelse med en RPA implementering. Men ofte overset.

Start rigtigt med RPA
Inden RPA implementeres bør man undersøge. om processen måske er forældet i den større sammenhæng. For nogle organisationer bliver så optaget af ideen om en fuldt automatiseret end-to-end process, at de overser hvorvidt det egentlig bidrager til værdiskabelsen. Andre bliver så fokuserede på at automatisere komplekse procestrin, at tanken om at re-designe processen aldrig forekommer. En måde at undgå dette på, er en discovery workshop og opsætning af struktur omkring RPA.

Discovery Workshop
Inden opstart af et RPA projekt, er det vigtigt at have styr på den process, som skal optimeres. Vi kan hjælpe med dokumentation og business case. Og videre med procesbeskrivelsen - TO-BE - til implementering af RPA.

RPA

 

Forretningsudvikling og Governance med BlueOne

Forretningsudvikling
Modellering af processer i et miljø hvor alle har adgang til den samme sandhed. Analyser problemområder og flaskehalse. Simulering af forbedringsmuligheder og dokumentation af TO-BE modeller. Alt sammen i skyen.

Customer Journey
En god kundeservice er i dag et must. Man er nødt til konstant at optimere kundeoplevelsen, hvilket er vanskeligt i en kompleks organisation. Kortlægning af kunderejsen og dens berøringspunkter skaber et udgangspunkt for forbedringer af processen.

Risiko og Compliance
Dokumentation af processer er forudsætningen for at medarbejdere kan følge dem og compliance kan sandsynliggøres. Det kræver et samlet overblik og værktøjer.hvor ændringer kan følges.


 

En anderledes tilgang med DCR

Der er flere veje til et mål
Det har DCR Graphs anerkendt. Så i stedet for at beskrive processer og arbejdsgange ud fra en fastlagt rute, så giver DCR Graphs mulighed for at designe flere veje som fører til det samme mål. Sker der for eksempel en hændelse undervejs i processen, giver DCR Graphs mulighed for at vælge en alternativ rute. Forudsat at spillereglerne er overholdt.

Regelbaseret fremfor "Happy Path"
Design dine processer med udgangspunkt i regler frem én optimal rute. Inden for mange områder er dette relevant,  eksempelvis ved vidensarbejde.

Dette er en anderledes og kreativ måde at beskrive arbejdsgange på. Metoden er udviklet med Thomas Hildebrandt ITU i føresædet og benyttes bl. a. i Syddjurs Kommune.


 

RPA Discovery Workshop white paper

En af de bedste måder - mener vi - at komme igang med RPA på, er at udføre en såkaldt discovery workshop omkring de processer man ønsker at automatisere. Dels er det nødvendigt med dokumentation, men det kan også give nogle nye indsigter og fejltagelser kan undgås.

Bestil vores white paper. BlueOne metodikken guider en RPA implementering.

White paper er gratis.


 

Optimer processen omkring mødebookning

Foranalyse og Business Case
Vi har i flere år leveret løsninger til bookning af ressourser i tæt samarbejde med Pronestor. Ofte på baggrund af en vurdering af procesflow og udarbejdelse af en business case.

Pronestor Planner effektiviserer medarbejdernes booking af mødelokaler og andre ressourser. Pronestor Planner gør det envidere nemt at bestille og levere mødeforplejning.

Pronestor Display giver et umiddelbart overblik over kommende møder

Pronestor Visitor  professionaliserer modtagelsen og velkomsten af virksomhedens gæster.

Kontakt os og få en kort og uforpligtende live demo af løsningerne.

bestilling af lokaler

 

Ydelser som sætter skub i din digitalisering

Som en forretning eller organisation, bliver man nødt til at kunne omstille sig hurtigt. Vi leverer en række ydelser inden for analyser af data og procesoptimering. Ofte i tæt samarbejde med vore partnere. Vi fokuserer på, at være nærværende og at der sker en høj overdragelse af viden til den organisation vi betjener. 

Vi stiller gerne op til et uforpligtende møde, hvor vi kan drøfte muligheden for digitalisering i din organisation. Vi kan også hjælpe med analyser eller sætte cloudløsninger op, så i selv kan analysere data og mønstre.

Kontakt os gerne for referencer. 

Kontakt os nu!

og hør nærmere

Digitalisering i øjenhøjde til tiden

Udvikling af processer og analyser