digitalisering digitaliseringskonsulent metoder værktøjer

Er du digitaliseringskonsulent - værktøjer og metoder til hjælp

Digitalisering af kommunens processer? Vi tror vi kan hjælpe dig med at skabe succes i dit job som digitaliseringskonsulent. Jobbet har som oftes til formål at bygge bro mellem forretningen og IT. Desuden ser man på innovation og nye måder at udnytte IT på. Og hvis du for eksempel er ansat i en kommune, ligger der sikkert allerede strategier klar. For eksempel for en yderligere digitalisering af kommunens arbejdsgange.

Men hvordan griber man det egentlig an? Måske er du forholdsvis nyuddannet og har alle teorierne på plads. Men du spørger dig selv om, hvordan man puster liv i en lidt for træg organisation?

Eller måske er du en dreven rotte i organisationen, som kender alle kringelkroge og ømme tæer i organisationen. Men du mangler måske kendskab til lette metoder til at komme i gang og skabe et overblik. 

Måske sidder du i IT og har fået en ny rolle som den der skal snakke med forretningen. Du kender alt til IT og projektledelse. Men hvordan får man lige forretningen i tale? 

Fortvivl ikke - vi har udviklet et lille starter kit som kan hjælpe dig i gang. Ring og lad os få en helt uforpligtende snak om mulighederne.